Inspirationskväll i Korskyrkan i Västerås

Onsdagen den 12 juni besökte vi Korskyrkan i Västerås och höll en inspirationskväll för församlingsledning och ungdomsråd. Det blev en fantastisk kväll med väldigt positiv respons från mötesdeltagarna!

Vi var sju personer från KSA som turades om att berätta om visionen och konceptet. Efter att Andréas Andersson introducerat gänget från Mullhyttan och Örebro och berättat storyn om hur allting började, tog Julia Johansson över rodret. Hon anförde presentationen och vävde in andra deltagares input och vittnesbörd allt eftersom. Bland annat talade Josef Johansson om undervisningen och om mentorskapet, flankerad av Daniel Sjöberg och Liam Olsson. Betydelsen av det personliga mentorskapet för att forma såväl lärjungar som ledare kan inte överskattas! Emilia Olsson och Daniel Sjöberg berättade också om vad KSA betytt för dem personligen, intervjuade av Julia Johansson.

Efteråt vittnade flera av åhörarna om att de blivit väldigt inspirerade, inte bara av KSA-konceptet utan av att få höra och se vad Gud gjort i alla dessa unga människors liv. Kvällen avslutades med mingel, där vi fick lära känna varandra lite bättre över stadsgränserna. Så bilen från Mullhyttan var inte hemma igen förrän vid midnatt efter en välsignad träff!