Fantastisk helg i Landsbro!

Helgen den 20-21 augusti var 13 personer från vår lärjungaskola på besök i Landsbro.  Där mötte vi representanter från fyra församlingar i Korsberga, Landsbro, Myresjö och Ramkvilla (förkortat KoLaMyRa) som är intresserade av att starta KSA i sitt gemensamma ungdomsarbete.

Det var otroligt inspirerande att se vilket drag det är på ungdomsfronten i de här församlingarna! Förra läsåret hade de 27 konfirmander, och detta läsår räknar de med att ha närmare 60 tonåringar aktiva i ungdomsarbetet. En favoritplast för ungdomarna att umgås på är det snyggt och smakfullt inredda cafét i nyrenoverade Brobykyrkan.

Vi landade i Landsbro strax före kl 14 på lördagen och inledde med att presentera KSA-konceptet för de inbjudna församlingarna. Därefter var det roliga aktiviteter ihop med bygdens ungdomar, innan vi åt middag tillsammans. När kvällsmötet drog igång kl 19 kändes förväntan i luften! Vi fick fria händer att hålla i allting från mötesledning, predikan och lovsång till vittnesbörd och förbön. Det var fantastiskt att få vara tillsammans inför Guds ansikte!

Efter en god natts sömn och härlig frukost i kyrkan var det dags för söndagens förmiddagsgudstjänst. Lovsångsteamet var åter på plats och vi höll även i predikan och ett vittnesbörd. Brobykyrkans pastor Mattias Bjurenholt ledde mötet, som bland annat innehöll en parentation och utsändande av en tjej som ska fungera som “skolmissionär” genom Ny Generation.

Helgen avrundades med lasagne till lunch. En perfekt punkt på en härlig och inspirerande helg!